МатематикаТОП

Репетитор з математики – Ірпінь (онлайн Zoom)

Привіт всім, звуть мене дядя Юра. Життя моє дуже тісно пов’язане з педагогікою. Моя мати все своє життя віддала школі, працювала завучем, викладала фізику. Нажаль, вона рано пішла із життя. Але незабаром я одружився зі своєю однокласницею, яка обрала той самий шлях, але не в точних науках, а у філології. Після того, як дружина за станом здоров’я закінчила викладання, настала і моя черга. В автошколі дядя Юра читає лекції з правил дорожнього руху, а вдома займається з онуками математикою та іншими точними науками.

На сторінках цього сайту дядя Юра ділиться своїми знаннями. Працюючи з учнями (особливо з дітьми), велику роль має методика викладання матеріалу. Інформацію необхідно давати невеликими порціями, максимально простою мовою і обов’язково з великою кількістю прикладів.

В наш складний час багато дітей вимушені займатись в режимі онлайн. Для багатьох дітей це дуже складно. Якщо ваша дитина зі складнощами опановує новий матеріал, та потребує додаткових консультацій з математики – звертайтесь:

Е-mail dyadyurasoftseocom@gmail.com

Telegram: @urikorduk

Математика

  1. Натуральні числа
  2. Дроби
  3. Одночлени-Багаточлени
  4. Рівняння
  5. Тригонометрія
  6. Функції
  7. Геометрія